Akupressur som tar på djupet

FI language switcer

da da

Ruotsin akupainanta Mat Disc

Täydellinen matkalle.

Pienempi versio, jonka voit helposti tuoda mukanasi

Pienempi versio Ruotsin akupainanta Matista. Käytä sitä makaamassa sängyssä tai istumassa tuolissa. Täydellinen käyttää kotona, työssä ja matkustettaessa. Levy lievittää kipua, vähentää jännitystä, helpottaa rentoutumista ja nukkuu paremmin.

Käytetään:
- Noidannuoli
- Lihasärsytys
- Lihasarkuus
- Nukkumisongelmat / unettomuus
- Iskias
- Piiskansiima
- Fibromyalgia

Valitse CLASSIC tai FLEX

CLASSIC
Alkuperäinen. Valmistettu kovan muovin ansiosta voimakas akupainanta vaikutus. Käytetään vaatteiden kanssa tai ilman. Levyn koko sopii erinomaisesti käytettäväksi kaikentyyppisissä tuoleissa. Katso esimerkkejä alla.

FLEX
Valmistettu pehmeämmästä muovista niille, jotka haluavat lievemmän akupainantaisen vaikutuksen. Suositellaan käytettäväksi makuulla ilman vaatteita.

Kuinka käyttää ruotsalaista akupainanta-mattoa?
Valehtele ruotsalaiseen akupainanta mattoon 20-40 minuuttia päivässä tai tarvittaessa. Aseta matto sohvalle, sängylle tai tuolille.

Kun makaat:
Aseta levy alas selkänojan alle, jossa sinulla on kipu tai jäykkä. Sen pitäisi olla "miellyttävän kivulias" ensimmäisten 5-7 minuutin aikana ja sitten se muuttuu lämpimäksi rentouttavaksi tunteeksi ja koet mukavan rauhallisen. Ei ole vaarallista nukahtaa matolla.

Ruotsalainen Spike Mat voidaan käyttää riippumatta siitä, oletko herkkä kivulle vai ei. Käytä t-paitaa tai kangasta ensimmäistä kertaa säädäksesi paineita ja löydä taso, joka sopii sinulle. Maton käyttö ilman vaatteita ei sinänsä ole tavoite. 15 mm: n muovien kiinnitys ja pituus tekevät ruotsalaisesta akupainatuksen matosta syvälle.

Kun istuu:
Kun levyt asetetaan tuolille, akupainantavaikutus on lievempi verrattuna makuuasentoon. Se on täydellinen käytettäväksi sohvalla tai toimistotuolilla.

Takuu 10 vuotta.
Akupainantuotteet valmistetaan Ruotsissa lääketieteellisellä muovilla vuodesta 2005 lähtien. Tapit ovat 15 mm korkeita ja ne ovat optimaalisella etäisyydellä. Siksi ruotsalainen akupainanta toimii syvästi.

img_divider