Akupressur som tar på djupet

FI language switcer

da da

Ruotsin akupainanta matto jalkoihin

Vähentää kylmiä tai vaikeita jalkoja

Käytetään:
- Väsynyt ja vaikea jalka
- Kylmät jalat tai alavartalo
- Turvotut nilkkat ja jalat
- istukan fasciitis

Kuinka käyttää:
Käytä päivittäin 15-20 minuuttia tai tarvittaessa. Maton tumman vihreän keskiosan pituus on korkeiden ja matalien kaarien kohdalla. Mattoa voidaan käyttää sukkien kanssa tai ilman. Maton ja ihon välisen kudoksen käyttäminen vaimentaa painetta. Istu alas tuolille tai sohvalle ja aseta jalat mihin tahansa kuvassa näkyvästä 3 asemasta. Sen pitäisi olla "miellyttävän tuskallinen" ensimmäiset 5-7 minuuttia ja sitten se muuttuu lämpimäksi rentouttavaksi tunteeksi. Liian vauhdittaa stimulaatiota "kulutuspinta" kuin kissa mattoa vasten.

Älä seiso tai käy matolla. Käytetään vain istuessa!

Ruotsalainen Spike Mat voidaan käyttää riippumatta siitä, oletko herkkä kivulle vai ei. Käytä sukkia tai kangasta ensimmäisen kerran säätääksesi paineita ja löydä taso, joka sopii sinulle. Maton käyttö ilman vaatteita ei sinänsä ole tavoite. 15 mm: n muovien kiinnitys ja pituus tekevät ruotsalaisesta akupainatuksen matosta syvälle. Tapit eivät voi lävistää ihoa.

Takuu 10 vuotta. Akupainatustuotteet valmistetaan Ruotsissa lääketieteellisessä muodossa olevista muoveista vuodesta 2005. Tapit ovat 15 mm korkeita ja ne ovat optimaalisella etäisyydellä. Siksi ruotsalainen akupainanta toimii syvästi.

sittandes             Täydellinen saavuttaa jalka kaari fotter              Täydellinen saavuttaa jalka kaari Höga fotvalv                   Käytetään korkokengille ja tyynyille Hälar och trampdynor Voidaan käyttää sukkien kanssa tai ilman fotspikmatta16 Sulje ylöspäin närbild

img_divider