Akupressur som tar på djupet

FI language switcer

da da

The Swedish Spike Mat

Valmistettu Ruotsissa lääketieteellisestä muovista

Vähentää kipua, vähentää stressiä ja kireyttä. Auttaa rentoutumaan ja parantaa unen laatua.

Käytetään esim:
- Lihaskipu
- Noidannuoli
- Jäykkyys

- Uniongelmat
- Iskias
- kipeät lihakset
- Fibromyalgia
- Vatsakipu


Saatavana 3 eri tyyppiä

CLASSIC
Alkuperäinen. Valmistettu kovan muovin ansiosta voimakas akupainanta vaikutus.

MEDIUM
Uusi. Keskitaso niille, jotka haluavat hieman vähemmän intensiivisen akupainanta-efekti kuin Classic tarjoaa. Keskipitkä sopii kaikille, mutta sopii erityisesti niille, jotka eivät ole käyttäneet akupainantavaa mattoa aiemmin.

FLEX
Valmistettu pehmeämmästä muovista niille, jotka haluavat lievemmän akupainantaisen vaikutuksen tai vain puhtaaseen rentoutumiseen ja parempaan nukkumiseen.

COMBI
Kynsilakka, joka koostuu klassisesta ja joustavasta osasta niille, jotka haluavat muuttaa akupainantavaikutusta. Käännät sen riippuen siitä, missä haluat enemmän tai vähemmän paineita.

Kuinka käyttää Ruotsalaista Piikkimattoa?
Makaa ruotsalaisella akupainanta matolla 20-40 minuuttia päivässä tai tarvittaessa. Aseta matto sohvalle, sängylle tai lattialle. Sen pitäisi olla "miellyttävän kivulias" ensimmäisten 5-7 minuutin aikana ja sitten se muuttuu lämpimäksi rentouttavaksi tunteeksi ja koet mukavan rauhallisen. Ei ole vaarallista nukahtaa matolla.

Ruotsalainen Spike Mat voidaan käyttää riippumatta siitä, oletko herkkä kivulle vai ei. Käytä t-paitaa tai kangasta ensimmäistä kertaa säädäksesi paineita ja löydä taso, joka sopii sinulle. Maton käyttö ilman vaatteita ei sinänsä ole tavoite. 15 mm: n muovien kiinnitys ja pituus tekevät ruotsalaisesta akupainatuksen matosta syvälle.

Lisämukavuutta suosittelemme valssattua pientä pyyheä, joka on sijoitettu alasvetojen ja olkapäiden alle. Tämä luo tasaisemman kosketuksen koko takaosaan. Aseta jalat korkealle paineelle. -Koe!

Kuinka minun pitäisi hoitaa Ruotsalainen akupainanta matto?
Ruotsin akupainanta matto on helppo pestä. Laita se suihkussa ja huuhtele lämpimällä vedellä. Pesuainetta ja saippuaa ja sitä voidaan käyttää tarvittaessa. Pidä aina akupainanta matto varrella alaspäin tapilla tai ripusta se koukulla, jossa tapit seinää vasten.

Saatavana Classic, Medium, Flex ja Combi-mallina ja erilaisissa tuoreissa väreissä.
Koko: Pituus 64 cm x Leveys 40 cm

 

Takuu 10 vuotta.
Akupainantuotteet valmistetaan Ruotsissa lääketieteellisellä muovilla vuodesta 2005 lähtien. Tapit ovat 15 mm korkeita ja ne ovat optimaalisella etäisyydellä. Siksi ruotsalainen akupainanta toimii syvästi.