Akupressur som tar på djupet

FI language switcer

da da

Ruotsalainen Akupainantamatto – Tietoa Meistä

- Kärsin kroonisesta selkäkivusta, Ruotsalaisen piikkimaton kehittäjä Susanna Lindelöw
Monien vuosien ajan minulla oli jatkuvaa kipua selässäni ja toistuva lumbago. Minua hoitivat lääkärit ja kiropraktikot, venyttelin säännöllisesti, kävin hieronnassa ja treenasin painonnostoa vahvistaen selkä lihaksiani. Kyllä, luultavasti kokeilin kaikkea ja toisinaan selkäni oli melkein hyvä, mutta ennemmin tai myöhemmin lumbago palasi ja kipu ei koskaan kadonnut kokonaan.

Syksyllä 2004 olin lukenut piikkmaton rentouttavista ja kipua lievittävistä ominaisuuksia. Menin ostamaan yhden, mutta pian huomasin, että missään päin maailmaa ei ollut markkinoilla piikkimattoa, jolla olisi mahdollisuus säätää painetta. Löysin kuitenkin paljon ohjeita miten tehdä itse intialainen fakir naulamatto. Lyhyesti sanottuna olisi käytettävä kahta masonite-levyä ja satoja suurempia kynsiä. Joten ostin masonite-levyt, satoja 5 tuuman kynsiä ja pihdit yhteen kynsimattoomme. Lopulta testasin sen t-paidalla - ja se toimi! Rauta naulat eivät kuitenkaan olleet niin mukavat, joten aloin miettiä muovisen piikkimaton tekemistä..

Lopuksi päätin tehdä piikkimaton useilla ominaisuuksilla:
· Se olisi lempeä - ei lävistäisi ihoa.
· Sitä voisi käyttää vaatteet päällä - säilyttäen vaikutuksen.
· Se olisi hygieeninen ja helppo pestä.
· Se valmistettaisiin Ruotsissa ja olisi ympäristöystävällinen.

- Selkäni parani!
Käytin piikkimattoa useita kertoja viikossa ja huomasin pian, että selkäkipuni hävisi. Alussa tuntui hieman oudolta maata sen päällä, joten käytin T-paitaa. Rentouduin ja yön uneni paranivat. Kuukauden kuluttua selkäkipu oli melkein täysin poissa ja kolmen kuukauden kuluttua minulla ei ollut lainkaan kipua.
- Siitä lähtien minulla ei ole ollut selkäkipuja.

Toivon, että ruotsalainen piikkimatto auttaa sinua, samoin kuin se auttoi minua ja monia muita!

Intiasta Malmöön
Intiassa faksi ja jogiiri ovat käyttäneet kynsimattoa tai fakirimatoa rentoutusharjoituksiin, meditaatioon ja joogaan tuhansien vuosien ajan. Paljon ehdottaa, että kynsien paine selkäsi vasten aiheuttaa kehon tuottaa endorfiineja ja oksitosiinia. Endorfiinit ovat luonnossa esiintyviä hormoneja, joita kehosi tuottaa helpottaakseen kipua ja tehdä sinusta tuntuu rauhalliselta ja onnelliselta. Erilaiset käyttäytymiset vapauttavat endorfiinia, kuten; liikuntaa, rakkauden putoamista, sukupuolta, suutelua, halailua ja syömistä tummaa suklaata. Se vuorovaikuttaa aivot opiaattireseptoreihin ja toimii samalla tavoin kuin lääkkeet, kuten esim. morfiini, tämä antaa kivunlievitystä ja fyysistä hyvinvointia. Se voi antaa tunteen euforiaa ja saada sinut tuntemaan itsesi soinnulla tai korkealla

Toinen aine, joka luultavasti vapautuu myös piikkimattoa käytettäessä, on oksitosiini. Oksitosiinia kutsutaan "rakkaushormoniksi", koska oksitosiinitaso kohoaa halailun, orgasmin ja sosiaalisen sitoutumisen aikana. Oksitosiini luo tunteita rauhallisuudesta ja läheisyydestä, saa rentoutuneeksi ja sen vuoksi on helpompi nukahtaa.

Susanna Lindelöw
Perustaja

 

 


Susanna och Spikmattan