Akupressur som tar på djupet

FI language switcer

da da

Suosituksia

Yleistä tietoa
Ruotsin akupainantaruoka voidaan käyttää kaikenikäisille ihmisille. Miehet vi anbefaler ikke barn yngre enn 5 år å bruke matto. Akupainantaruokaa käyttävien lasten on oltava aikuisten valvonnassa.

Niille, jotka haluavat lievän akupainantaisen vaikutuksen tai ovat herkkiä kivulle, säädä painetta käyttämällä maton ja ihon välistä kangasta. vaatteita tai ohuita kangas niiden välillä. Ruotsin akupainantaruokaa tulisi käyttää joka kerta 20-40 minuuttia. Tarkemmat ohjeet löytyvät jokaisesta tuotteesta.

Koska ruotsalaisen Acupressure Foodin (selän ja levyn) hoito saattaa alentaa verenpainetta, se nousee hitaasti käytön jälkeen. Tämä ei ole tiedossa, koska se ei ole sallittua, koska se on aurinkosuojatuotannossa.

Ota aina yhteys terveydenhuollon ammattihenkilöön, jos sinulla on terveydellisiä huolenaiheita tai kysymyksiä ennen hoidon aloittamista.

- Älä seiso pikkimatto
- Älä aseta vatsallaan on pikkimattoa
- Älä sijoita kasvosi pikkimattoa
- Älä käytä pikkimattoa ajon aikana, koska saatat olla hyvin rento, unelias tai nukahtaa
- Älä käytä piikkimattoa haavoihin tai vaurioituneelle iholle

Erityiset tiedot
Jos sinulla on jokin seuraavista, on tärkeää, että luet seuraavat tiedot ja aina yhteyttä hoitohenkilökuntaan ennen mitään hoitoa.
- hyytymisvajaukset
- vakava ihottuma tai ihon vaurio
- psoriaasi
- psykoosi tai skitsofrenia
- MS, Parkinsonin tauti, epilepsia jne.
- Numbness
- raskaana 4. kuukauteen saakka

Tärkeitä tietojaHerkkäihoisille tulee olla varovainen ja käytä aina kangasta ihon ja ruoan Lähdettäessä Akupressur ruokaa.

Henkilöt, joilla hyytymisvajausta tai ihmisiä hoidettiin verenohennuslääkkeitä ei pitäisi aloittaa käyttämällä acupressure ruoka neuvottelematta lääkärinsä kanssa ensin, sillä joissakin tapauksissa on olemassa vaara, ihon verenvuotoa ja mustelmia. Käytä aina vaatteita tai kangasta, kun käytät akupainantaruokaa. Määritä erä ja annefaltti bruke matto en korter periode enn først anbefalt når start behandlingen.

Ihmiset, joilla on allerginen selkäkipu tai yleinen psoriaasi, pitäisi olla varovainen ja aina käyttää ihon ja ruoan välistä kangasta, kun aloitetaan akupainanta-ruokaan. Se on käännös suositeltavaa käyttää ruokaa lyhyemmäksi ajaksi kuin aluksi suositellaan hoitoa aloitettaessa ja sitten vähitellen lisätä käyttöä.

Ihmiset, joilla on psykoottisia häiriöitä, eivät saa käyttää akupainanta-ruokaa.

Raskaana olevat naiset eivät saa käyttää akupainatusruokaa ensimmäisten 4 kuukauden raskauden aikana ennalta varautumisen periaatteen vuoksi.

MS-potilaat, Parkinsonin taudit, epileptikot ja muut vastaavat edellytykset saavat käyttää vain akupainanta-ruokaa valvonnan alaisena, koska kouristus voi aiheuttaa loukkaantumisia.

Mensen tapasi neurologische aandoeningen en numbness räjähtänyt muualla kuin muotoutuu matkan varrella.

Vatsakipu ja krooninen niskakipu
Henkilöitä, joilla on vatsakipu tai jotka ovat sijoittuneet linssiin ja hauskanpitoon. Tämä johtuu siitä, että pään ja kaulan trauma voi vahingoittaa suoraan vestibulaarista järjestelmää. Kruunun kruunun kruunu tai musikaalinen kangas ja kallo, har muskliini "tvinget" osaksi tilaan. Kun lihakset rentoutuvat, kaulasi muuttaa asentoa, joka vaikuttaa vestibulaariseen järjestelmään. Tämä voi aiheuttaa huimausta. Huimaus on vaaratonta ja vähitellen katoaa, koska kaulan ympärillä olevat lihakset vähenevät. Se on käännös suositeltavaa käyttää ruokaa lyhyemmäksi ajaksi kuin aluksi suositellaan hoitoa aloitettaessa ja sen jälkeen lisätä käyttöä kuin huimaus / kipu vähenee.

Fibromyalgia
Ne, jotka kärsivät fibromyalgista, ovat usein kipulääkkeitä, ja siksi on suositeltavaa käyttää ruotsalaista akupainanta mattoa FLEX. Ole varovainen ja käytä kangasta ihon ja maton välillä säätääksesi painetta. On myös suositeltavaa käyttää mattoa lyhyempää ajanjaksoa kuin on alun perin suositeltu aloittaessasi hoitoa ja lisäämään sen jälkeen vähitellen käyttöä.

Varastointi
Pidä aina akupainanta matto varrella alaspäin tapilla tai ripusta se koukulla, jossa tapit seinää vasten. Älä koskaan anna tangot ylöspäin. Pidä pienten lasten ulottumattomissa.

Puhdistus
Ruotsin akupainanta matto on helppo pestä. Laita se suihkussa ja huuhtele lämpimällä vedellä. Tarvittaessa voidaan käyttää puhdistusaineita, saippuaa ja alkoholin hankausta.
Rådfråga i första hand alltid din läkare före användning.

Ota aina yhteys terveydenhuollon ammattihenkilöön, jos sinulla on terveydellisiä huolenaiheita tai kysymyksiä ennen hoidon aloittamista.

Jos sinulla on muita kysymyksiä ruotsalaisen akupainantamon käytöstä, ota yhteyttä
täältä!

img_divider