Akupressur som tar på djupet

FI language switcer

da da

Olosuhteet

Käyttöehtojamme

Hinta
Verkkokauppamme tietojen mukaan. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimitus lisätään kassalle.

Ikä

Tilauksen tekemiseen on oltava 18-vuotias tai vanhempien suostumus kirjallisesti.

Lasku
Kun me maksamme laskulla, teemme yhteistyötä Svea Ekonomi AB: n kanssa. Jos haluat maksaa laskulla, sinun on annettava sosiaaliturvatunnus tai yritys. Laskun saamisen edellytyksenä on muun muassa, että olet rekisteröitynyt Ruotsin julkiseen rekisteriin ja ovat yli 18-vuotiaita. Et voi olla maksumääräyksiä. Kaikki laskut ovat pois Svenska Spikmattan AB luovuttaa vaille Svea Ekonomi AB.

Laskuhankinnoista veloitetaan 29 euron laskuhinta.

Säännöllinen luottotestaus tapahtuu sen jälkeen, kun henkilökohtaiset tiedot on toimitettu kassalle. Joissakin tapauksissa tämä tarkoittaa, että luottotietoja otetaan. Luottotietojen kopio lähetetään tässä tapauksessa sinulle.

Laskujen maksuehdot ovat 14 päivää. Loppumaksun tapauksessa sopimus päättyy sekä lakisääteinen muistutusmaksu. Viivästyskorko on 2% kuukaudessa. Jos maksua ei makseta, lasku luovutetaan velkasaneeraukseen.

Kortin ostot
Maksu kortilla tapahtuu Ruotsin ja EU: n nykyisten verkkomaksusääntöjen mukaisesti. Käytämme Svea Ekonomi / Webpayn isännöimää PCI-DSS Certified -kortin maksuratkaisua. Hyväksymme seuraavat kortit: Visa, MasterCard. Määrä on varattu tilillesi tilauksen yhteydessä. Kaikki Secure Sockets Layer (SSL) -palvelun kautta lähetetyt tapahtumat ovat hyvin salatut. Kortin numeroa ei ole tallennettu. Käytämme viimeisintä online-luottokorttimaksujen tietoturvatekniikkaa 3D-Secure - VISA: n ja MasterCardin kehittämä standardi, jonka tarkoituksena on turvallinen validointi kuluttajan ostamista verkossa.

Toimitusehdot
Vahvistus ostosta lähetetään määritettyyn sähköpostiosoitteeseen heti kun osto on suoritettu. Toinen vahvistus toimitetaan toimitettavaksi. Tuotteet toimitetaan postitse viiden (5) arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta

Tuotto
Palautuskäytäntö koskee kaikkia maksuja Internetin välityksellä Etäsopimuksissa. Sinulla on 14 päivän peruuttamisoikeus verkkokaupastamme ostetuille tuotteille. Jos palautat, olet vastuussa kauppojen kustannuksista, kuten merenkulusta, paluusta ja mahdollisista laskutusmaksuista. Tuotteen on oltava täydellinen ja vahingoittumaton takaisinmaksuun ja palautettava sen pakkaukseen. Laskun / kuitin kopion on oltava mukana. Samat termit koskevat myös tyhjämattomat kohteet sekä peruutukset.

Takuu
Annamme 10 vuoden takuun akupainantaosille. Ei koske teippiä, solkia, hihnoja tai vastaavia. Takuu kattaa käytettävyyden normaalikäytössä, se ei peitä naarmuja tai vastaavia muovista. Vain voimassa vastaanotettaessa.

Pelastaa
Jos tuote vaurioituu toimituksen aikana, vaihdamme uuteen tuotteeseen vahingoittuneet tuotteet. Ota yhteyttä ennen vahingoittuneen tuotteen palauttamista.

Palautusosoite
Svenska Spikmattan AB, Sundspromenaden 37, 211 16 Malmö, Ruotsi.
HUOMAUTUS! Vain ruotsalaisen Spike-maton verkkokaupassa ostettujen tuotteiden tuotto. Jos ostit tuotteen yhdeltä jälleenmyyjältämme, tuote on palautettava ostopaikkaan.