FI language switcer

da da

Ruotsalainen Jalkapiikkimaton

Helpottaa kylmiä tai särkeviä jalkoja

Käyttöaiheita:
- väsyneet tai kipeät jalat
- kylmät jalat ja pohkeet
- levottomat tai turvonneet jalat
- penikkatauti / kantapää kannukset

Käyttö Jalkapiikkimaton
Käytä Jalkapiikkimattoa 20-40 minuuttia joka päivä tai tarvittaessa. Jalkapiikkimaton tummanvihreässä keskiosassa on korokkeita, jotka osuvat matalaan ja korkeaan jalkaholviin. Jalkapiikkimattoa voidaan käyttää sukkien kanssa ja ilman. Istu tuolille tai sohvalle ja aseta jalat johonkin kuvan asennoista. Sen pitää tehdä "ihanan kipeää" ensimmäisten 5-7 minuutin ajan ja muuttua sitten lämpimäksi tunteeksi.  Vaikutuksen tehostamiseksi voit "painella" Jalkapiikkimattoa.

Älä seiso Jalkapiikkimatolla - käytä ainoastaan istuallaan!

Jalkapiikkimattoa voivat käyttää kaikki kipuherkkyydestä riippumatta. Käytä ensimmäisillä kerroilla sukkia, kunnes löydät sinulle sopivan tason. Kokeile erilaisia tapoja. Ei ole itsetarkoitus olla paljain jaloin. Piikit ovat tylppiä, joten ne eivät voi puhkaista ihoa.

Takuu 20 vuotta. Jalkapiikkimatto valmistetaan kierrätettävästä PP-muovista Ruotsissa vuodesta 2005.  Piikit ovat 14 -24 mm korkeita ja ne on sijoitettu optimaalisin välein. Siksi Ruotsalainen Jalkapiikkimatto vaikuttaa syvältä.

sittandes

Matalaan jalkaholviin

fotter

Korkeaan jalkaholviin

Höga fotvalv Kantapää & Jalkatyynyt Hälar och trampdynor Jalkapiikkimattoa voidaan käyttää sukkien kanssa ja ilman. fotspikmatta16 Lähikuva piikit närbild

img_divider