Piikkimatto Disc

Käytännöllinen pitää esillä ja helppo ottaa mukaan.

Pienempi versio Ruotsalainen Piikkimatosta. Kotona, töissä tai matkalla. Käytä sohvalla, vuoteella tai lattialla.
Lievittää kipuja, helpottaa rentoutumista ja parantaa unenlaatua.

Käyttöaiheita:
– noidannuoli
– kipu ja jäykkyys
– uniongelmat
– iskias
– treenikipu
– whiplash
– fibromyalgia

Kaksi eri kovuutta, jotka syvävaikuttavat

CLASSIC
Kova sinulle, joka haluat saada voimakkaan akupainantavaikutuksen. Täydellinen käyttää istuen tai maaten vaatteiden kanssa tai ilman. Katso alla.

FLEX
Pehmeä sinulle, joka haluat saada lievemmän akupainantavaikutuksen. Käytetään makuullaan. Katso alla.

Käyttö Ruotsalainen Piikkimatto Disc
Käytä DISC iä 20-40 minuuttia joka päivä tai tarvittaessa. Käytä istuen tai maaten, sohvalla, vuoteella tai lattialla.

Makuulla
Aseta Disc selän kipeän tai jännittyneen kohdan alle. Sen pitää tehdä ”ihanan kipeää” ensimmäisten 5-7 minuutin ajan ja muuttua sitten lämpimäksi rentouttavaksi ja rauhoittavaksi tunteeksi. Ei haittaa, vaikka nukahdat. DISC voivat käyttää kaikki kipuherkkyydestä riippumatta.

Käytä ensimmäisillä kerroilla T-paitaa tai ohutta kangasta, kunnes löydät sinulle sopivan tason. Kokeile erilaisia tapoja. Ei ole mikään itsetarkoitus maata piikkimatolla alasti tai kankaan päällä. Muovipiikit ovat 15 mm pitkiä ja siksi Disc vaikuttaa syvältä. Piikit ovat tylppiä, joten ne eivät voi puhkaista ihoa.

Istuallaan
Asettamalla Discin selän taakse saat lievemmän akupainantavaikutuksen kuin makuultaan. Se on täydellinen sohvalle tai toimistotuoliin. Älä käytä autoa ajaessasi, koska rentoutuminen voi aiheuttaa sen, että tulet raukeaksi ja nukahdat.

Takuu 20 vuotta. Akupainantatuotteemme valmistetaan lääketeknisestä muovista Ruotsissa vuodesta 2005. Piikit ovat 15 mm korkeita ja ne on sijoitettu optimaalisin välein. Siksi Disc vaikuttaa syvältä.

img_divider