Ruotsalainen Piikkimatto

Valmistettu Ruotsissa lääketeknisestä muovista

Lievittää kipuja, helpottaa rentoutumista ja parantaa unen laatua.

Käyttöaiheita:
– noidannuoli
– kipu ja jäykkyys
– uniongelmat
– iskias
– treenikipu
– whiplash
– fibromyalgia


Kolme eri kovuutta, jotka syvävaikuttavat

CLASSIC
(Kova).Kovis! Tämä piikkimatto tuottaa erittäin voimakkaan akupainantavaikutuksen ja sopii kokeneille piikkimaton käyttäjille, joilla on korkea kipukynnys.

Keskikova
(Mellanhård) Kohtuullisen kova piikkimatto, joka tuottaa voimakkaan akupainantavaikutuksen ja sopii kaikille. Tämä piikkimatto taipuu hieman ja on siksi täydellinen olkapäiden ja niskan käsittelyyn. Jos olet epävarma minkä piikkimaton ostaisit, tämä on se, jota me suosittelemme.

FLEX
(Pehmeämpi). VPehmein piikkimatto, joka tarjoaa kevyemmän akupainantavaikutuksen. Tämä piikkimatto on taipuisa ja myötäilee siksi vartalon muotoja ja antaa näin miellyttävän lähikontaktin. Flex sopii hyvin rentoutumiseen ja unenlaadun parantamiseen. Se on täydellinen myös kipuherkille käyttäjille.

COMBI
(EKova ja pehmeä osa) Sinulle, joka haluat vaihtelua. Käännä piikkimatto niin, että sinulla on kova tai pehmeä osa hartioiden tai ristiselän/takamuksen alla. Sopii hyvin perhematoksi.

Miten Ruotsalainen Piikkimattoa käytetään?
Makaa Ruotsalainen Piikkimatolla 20-40 minuuttia joka päivä tai tarvittaessa. Levitä se sohvalle, vuoteelle tai lattialle. Sen pitää tehdä ”ihanan kipeää” ensimmäisten 5-7 minuutin ajan ja muuttua sitten lämpimäksi rentouttavaksi ja rauhoittavaksi tunteeksi. Ei haittaa vaikka nukahdat.

Ruotsalainen Piikkimattoa voivat käyttää kaikki kipuherkkyydestä ja iästä riippumatta. Käytä ensimmäisillä kerroilla T-paitaa tai ohutta kangasta, kunnes löydät sinulle sopivan tason. Kokeile erilaisia tapoja. Ei ole mikään itsetarkoitus maata piikkimatolla alasti tai kankaan päällä. Muovipiikit ovat 15 mm pitkiä ja siksi Ruotsalainen Piikkimatto vaikuttaa syvältä. Piikit ovat tylppiä, joten ne eivät voi puhkaista ihoa.

Voit halutessasi laittaa rullatun pikkupyyhkeen piikkimaton alle alaselän ja hartioiden kohdalle. Silloin koko selkä saa tasaisemman kosketuksen. Voit myös kokeilla laittaa tyyny polvien alle. -kokeile erilaisia tapoja!

Miten hoidan Ruotsalainen Piikkimattoa
Ruotsalainen Piikkimatto on helppo puhdistaa. Laita suihkuun ja huuhtele lämpimällä vedellä. Voit tarvittaessa käyttää astianpesuainetta tai saippuaa. Säilytä piikkimatto aina piikit alaspäin tai seinää vasten.

Saatavana malleissa Classic, Medium, Flex ja Combi ja useissa raikkaissa väreissä. Koko: pituus 64 cm x leveys 40 cm

Takuu 20 vuotta.
Akupainantatuotteemme valmistetaan lääketeknisestä muovista Ruotsissa vuodesta 2005. Piikit ovat 15 mm korkeita ja ne on sijoitettu optimaalisin välein. Siksi Ruotsalainen Piikkimatto vaikuttaa syvältä.