Yleiset Ohjeet

Yleiset Ohjeet
– Ruotsalainen Piikkimattoa voivat käyttää kaiken ikäiset ja painoiset ihmiset.
– Piikkimattoa voi käyttää T-paidan kanssa, levittämällä ohuen kankaan piikkimaton päälle tai ilman vaatteita. Kokeile ja valitse se, joka tuntuu parhaalta – se voi myös vaihdella kerrasta toiseen. Ei ole itsetarkoitus käyttää piikkimattoa ilman vaatteita, mutta jos vaikutus ei mielestäsi ole riittävä vaatteiden kanssa, voit hyvin käyttää sitä ilmankin.
– Paras vaikutus saadaan käyttämällä Ruotsalainen Piikkimattoa vähintään 20 minuutin ajan joka päivä tai tarvittaessa. 20-40 minuuttia on yleensä sopiva määrä. Ruotsalainen Piikkimattoa voi huoleti käyttää pitempään, eikä haittaa vaikka sille nukahtaa. Katso tarkemmat ohjeet sivun alareunasta.
– Älä anna lasten käyttää piikkimattoa ilman aikuisen valvontaa, jotta sitä ei käytetä väärin. Monista lapsista ja nuorista on hauska käyttää Ruotsalainen Piikkimattoa ennen nukkumaanmenoa, koska se rentouttaa ja helpottaa nukahtamista.
– Verenpaine usein laskee, kun makaa Ruotsalainen Piikkimatolla (selälle tai Disc). Nouse siksi hitaasti ylös. Jos käytät verenpainelääkkeitä, verenpaine on tarkistettava säännöllisesti Ruotsalainen Piikkimattoa käytettäessä, jotta lääkeannosta voidaan tarvittaessa vähentää.

– Jos olet epävarma, kysy asiasta lääkäriltäsi ennen kuin aloitat piikkimaton käytön.

Muista
– Älä seiso piikkimatolla
– Älä makaa piikkimatolla vatsalleen tai kasvoihisi
– Älä käytä piikkimattoa ajoneuvoa ajaessasi, koska voit tulla raukeaksi tai nukahtaa
– Älä käytä piikkimattoa vaurioituneella iholla

Säilytys
Säilytä piikkimatto piikit alaspäin tai seinää vasten. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Puhdistus
Ruotsalainen Piikkimatto huuhdellaan suihkussa lämpimällä tai kylmällä vedellä. Voit käyttää astianpesuainetta tai saippuaa. Tuotteet kestävät jopa puhdistuksen talousspriillä.

Jos sinulla on kysymyksiä tai mielipiteitä Ruotsalainen Piikkimaton käyttöön liittyen tai piikkimatoista yleisesti, ota meihin yhteyttä täällä!

Erityisiä Tietoja
Jos sinulla on jokin seuraavista, on tärkeää lukea tiedot ”Tärkeää”
– hyytymishäiriö
– vakava ekseema tai ihovauriot
– psoriasis
– psykoosi vai skitsofrenia
– MS, Parkinsonin tauti, epilepsia jne
– neurologisesta tunnottomuudesta
– raskaana enintään 4 kuukautta
– Jos sinulla on jokin muu sairaus, keskustele aina ensin lääkärisi kanssa ennen piikkimaton käyttöä.

Tärkeää
– Jos sinulla on herkkä iho, ole varovainen ja käytä aina kangasta tai T-paitaa, kun aloitat piikkimaton käytön.
– Jos sinulla on hyytymishäiriö (verenvuototauti) tai otat hyytymisenestolääkkeitä (verenohennuslääkkeitä), älä aloita Ruotsalainen Piikkimaton käyttöä keskustelematta ensin lääkärin kanssa, koska tietyissä tapauksissa on olemassa ihon verenvuotojen ja mustelmien riski. Käytä lisäksi aina kangasta tai vaatteita Ruotsalainen Piikkimato kanssa. Ensimmäisillä kerroilla piikkimattoa kannattaa käyttää lyhyemmän aikaa. Tarkista ensimmäisten kertojen jälkeen, että mustelmia ei ole ilmennyt.
 – Jos sinulla on allerginen ihottuma selässä tai psoriasis, ole erittäin varovainen ja käytä kangasta tai vaatteita.
– Älä käytä piikkimattoa, jos olet psykoottisessa tilassa.
– ”Varovaisuusperiaatteen” mukaan suosittelemme, että raskaana olevat naiset eivät käytä piikkimattoa raskauden 4 ensimmäisen kuukauden aikana.
– Älä käytä piikkimattoa, jos sinulla on MS, Parkinsonin tauti, epilepsia jne, koska kouristus voisi aiheuttaa vammoja.
– Käytä aina kangasta, jossa kärsit neurologisesta tunnottomuudesta.

Piiskahtelut ja krooninen niskakipu
Jos sinulla on whiplash-vamma, voit ensimmäisillä kerroilla tulla pahoinvoivaksi, mutta pahoinvointi yleensä hellittää niskan lihasten rentotuessa.

Fibromyalgia
Jos sinulla on fibromyalgia tai muu kipuyliherkkyys, käytä Ruotsalainen Piikkimattoa FLEX tai MEDIUM ja käytä aina kangasta tai T-paitaa, kun aloitat piikkimaton käytön.

img_divider