Takuu

90 päivän ainutlaatuinen tyytyväisyystakuu!
Kun ostat Ruotsalainen Piikkimaton meiltä, saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kokeilla sitä kolmen kuukauden ajan. Jos haluat jostain syystä palauttaa tuotteen, pakkaa se huolella ja lähetä se takaisin ostokuitin kanssa. Soita mieluusti ensin +46 40 91 51 98 ja kerro miksi et halua pitää tuotetta tai laita selitys mukaan pakettiin. Haluamme kovasti tietää.

Maksat itse palautuspostimaksun. Tuotteen mukana on oltava ostokuitti Svenska Spikmattan AB:lta.

Palautusosoite: Svenska Spikmattan AB, Sundspromenaden 37, 211 16 Malmö. HUOM! Lähetä tavallisena kirjeenä – ei yrityspakettina. Jos sinulla on kysyttävää tai ajatuksia, soita meille +46 40 91 51 98.


20 vuoden takuu
Kun ostat Ruotsalainen Piikkimaton, saat tuotteen, jolla on 20 vuoden takuu. Toivomme, että *Ruotsalainen Piikkimaton käytöstä tulee monivuotinen tapa sinulle ja perheellesi (*Mallisuojattu).

Ruotsalainen Piikkimatto ei pelkästään auta sinua silloin, kun olet jäykkä tai sinulla on kipuja – ohimeneviä tai kroonisia – saat myös ystävän, joka auttaa sinua rentoutumaan ja nukkumaan paremmin. Kaikki yhdessä silloin kun tarvitset! Kotona, töissä tai matkalla. Pidä Ruotsalainen Piikkimatto helposti käsillä, jotta se on käyttövalmiina aina kun sinä tai perheenjäsenesi tarvitsette apua tai helpotusta. Katso täydelliset takuuehdot kohdasta ”Ehdot”.

Olemme valmistaja
Susanna Lindelöw kehitti Ruotsalainen Piikkimaton vuonna 2005. Kun ostat piikkimattosi verkkokaupastamme, ostat sen suoraan keksijältä ja valmistajalta. Olemme ylpeitä siitä, että voimme antaa sinulle kestävän tuotteen, joka voi auttaa sinua koko elämän ajan.

Ruotsalainen Piikkimatto on Ruotsissa valmistettu kestävä laatutuote
Kun ostat Ruotsalainen Piikkimaton, saat kestävän tuotteen, joka on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista. Ruotsalainen Piikkimatto valmistetaan ruiskuvalamalla Malmössä 100 % kierrätettävästä muovista – Dryflex TPE:stä. Ruiskuvalun tekee Tojos Plast AB. Tojos Plast on laatu- ja ympäristösertifioitu standardien ISO9001:2015 ja ISO14001:2015 mukaisesti ja sillä on lääketekninen luokitus standardin ISO 13485:2016 mukaan. Lue lisää osoitteessa: http://www.tojos.se/sv/kvalitet-och-miljoe.html

Ruotsalainen Piikkimatto valmistetaan Hexpol TPE:n Åmålissa, Ruotsissa valmistamasta lääketeknisestä muovista Dryflex TPE. HEXPOLin ympäristötyö ja yhteiskuntavastuu esitellään yhtiön Kestävyysraportissa täällä: Raportin voi ladata täältä. (englanninkielinen)


Hieman TPE-muovista ja mihin sitä käytetään
”Hammasharjasi pehmeä varsi voi hyvinkin olla Dryflex® TPE-muovia. Sama koskee useita komponentteja autossa, jolla ajoit…”, Kjell kertoo. (*Ruotsalaiseen HEXPOL-konserniin kuuluvan ELASTO Swedenin toimitusjohtaja.) ”Töiden jälkeen haluat, että urheilu- ja vapaa-ajantuotteesi kestävät kovaa käyttöä. Niiden pitää venyä, puristua ja taipua sisällä ja ulkona kaikissa olosuhteissa. TPE-muovia käytetään kaikkialla, monoista suksisauvojen ja golfmailojen kahvoihin, pyörän satuloista uimaräpylöihin ja lasten saappaisiin ja leluihin. Yksi asia yhdistää kaikkia TPE-muoveja: ne ovat kaikki täysin kierrätettävä.” ”Lyhyemmät kiertoajat, pienempi energiankulutus ja pienempi hukka tuottavat myös ympäristöetuja”, Kjell jatkaa.

”Jos sairastut, törmäät luultavasti TPE (…) -muoviin, jota käytetään monissa lääketeknisissä tuotteissa, kuten letkuissa, katetreissa, inhalaattoreissa ym.”, Kjell Fagerström päättää.


Linkit yllä oleviin teksteihin, jotka ovat otteita ruotsinkielisistä artikkeleista (ruotsiksi)
https://miljonytta.se/byggnader/termoplastiska-elastomerer-flexibla-och-atervinningsbara/
https://miljonytta.se/arbetsplatser/skraddarsydda-elastomerer-bidrar-till-hallbar-utveckling/

Lue lisää TPE:stä tässä: (ruotsiksi)
https://www.hexpoltpe.com/en/dryflex-se.htm

img_divider